Neem contact met ons op

Je kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.  Rechts van de pagina vind je nog meer informatie.

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

Voor- en achternaam*

E-mailadres*

Telefoon

Onderwerp

Bericht

Locatie

Contactgegevens

  • Bezoekadres:
    Nieuwe Binnenweg 324 – 326
    3021 GV Rotterdam

  • Postadres:
    Nieuwe Binnenweg 310
    3021 GV Rotterdam

Contactgegevens

Wij zijn het beste te bereiken via mail, kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur op onderstaand telefoonnummer:

Tel:  010 – 476 11 00

Tijdens schoolvakanties is het kantoor telefonisch niet bereikbaar. In nood zijn wij bereikbaar via nood@eceuropoort.nl. 

E-mail: secretariaat@eceuropoort.nl

Bereikbaarheid

Je kunt ons bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Openbaar Vervoer

Openbaar vervoer
Metro: neem metrolijn A, B of C richting Schiedam Centrum/De Akkers en stap uit bij de halte Coolhaven. Vanaf Coolhaven loop je ongeveer 5 minuten naar Evangelisch Centrum Europoort, Nieuwe Binnenweg 326. Bekijk hier de looproute.
Tram: vanaf Centraal Station neem je tram 4 richting Marconiplein en je stapt uit bij halte Heemraadssingel.

Parkeren

Betaald parkeren Nieuwe Binnenweg en omgeving

Van maandag tot en met zaterdag is het betaald parkeren in de wijk. Je betaald 50 cent per 18 minuten van 09:00 tot 18:00 uur (vrijdag tot 21.00 uur).  Het eerste half uur is 10 cent, omdat het een stop en shop regio is.

Op de avonden, feestdagen en zondagen is het gratis parkeren, behalve op vrijdagavond op de Nieuwe Binnenweg.

De opties voor parkeren zijn:

– Parkeren op de Nieuwe Binnenweg
– Parkeren in de straten rondom de kerk
– Parkeren in de parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388c
– P&R Kralingse Zoom

Je kunt bij de parkeerautomaten op straat niet met muntgeld betalen. Betalen kan met pin of creditcard bij de parkeerautomaat. U kunt ook betalen met 06-parkeren in Rotterdam.

Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388C

Openingstijden:
Ma – vr 7.00 – 21.30 uur
Za 7.00 – 20.45 uur
Zondag gesloten

Tijdens de openingstijden zijn toezichthouders aanwezig naast cameratoezicht. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk, indien je in het bezit bent van een inrijkaart.

Tarief: eerste half uur gratis. Starttarief: 1,- voor 53 minuten. Vervolg tarief: 0,50 per 26 minuten. Dagtarief: 11,-. Betalen met contant, PIN of chipknip.