Dopen

De doop door onderdompeling is een belangrijke stap voor elk persoon die Jezus volgt.  De bijbel zegt: ‘ Bekeer u en laat ieder van u gedoopt worden in de Naam van Jezus Christus, tot vergeving van de zonden en u zult de gave van de Heilige Geest ontvangen.’ 

Wij zijn gered door genade! Vergeving van zonde is ons gegeven door het offer van Jezus Christus aan het kruis. De doop is dan ook een duidelijk, zichtbare uitdrukking van jouw verlangen om Jezus te volgen, afscheid te nemen van je oude leven en een nieuw leven met Jezus te omarmen. De doop is een beeld van het sterven en opstaan van Jezus. Hij in ons, wij in Hem!

Een aantal keer per jaar worden er speciale doopdiensten gehouden. Hieraan vooraf gaan een aantal voorbereidingsgesprekken om jou bij te staan in deze belangrijke stap van toewijding aan Jezus. Wil je weten wanneer de volgende doopdienst is of je alvast aanmelden? Neem dan contact op met ons via het formulier hiernaast.

Wil jij je laten dopen?

Je naam

Ben je lid van de EC Europoort?
JaNee

E-mailadres*

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.