Welkom bij Evangelisch Centrum Europoort

“Voeg u bij Hem, bij de levende steen die door de mensen werd afgekeurd maar door God werd uitgekozen om Zijn kostbaarheid, en laat u ook zelf als levende stenen gebruiken voorde bouw van een geestelijke tempel.” – 1Petrus 2:4-5

In dit vers uit Petrus kun je lezen hoe de kerk bestaat uit levende stenen, en jij kunt er ook één worden binnen de familie van Europoort. Een levende steen zijn betekent dat je écht deel bent, en dus mag groeien op een plek die bij je past met nieuwe uitdagingen. Om lid te worden van Europoort zijn er een aantal stappen, maar daarnaast willen we heel graag dat je deel wordt van wat er hier gebeurt zodat je je volledig thuis zult gaan voelen binnen deze heerlijk diverse familie van levende stenen.

Next Steps Nights

Ben je nieuw in de gemeente? Of heb je onlangs besloten dat je met God wilt leven? Doe dan met ons mee en leer samen met andere nieuwe mensen hoe je God stem verstaat en wie wij als gemeente zijn. Ook als je overweegt om je te laten dopen is dit de plek waar je moet zijn. Naast het onderwijs is er tijd om in kleine groepen je vragen te stellen en samen te bidden. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om een relatie met God op te bouwen, heb je nieuwe vriendschappen gesloten en heb je mensen uit de gemeente om je heen die er voor je willen zijn. Aansluiten kan elke donderdag in de even weken. Zien we je snel?

Geef je op voor de Next Steps Nights

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

Je naam

E-mailadres*

Telefoonnummer