Welkom bij Evangelisch Centrum Europoort

“Voeg u bij Hem, bij de levende steen die door de mensen werd afgekeurd maar door God werd uitgekozen om Zijn kostbaarheid, en laat u ook zelf als levende stenen gebruiken voorde bouw van een geestelijke tempel.” – 1Petrus 2:4-5

In dit vers uit Petrus kun je lezen hoe de kerk bestaat uit levende stenen, en jij kunt er ook één worden binnen de familie van Europoort. Een levende steen zijn betekent dat je écht deel bent, en dus mag groeien op een plek die bij je past met nieuwe uitdagingen. Om lid te worden van Europoort zijn er een aantal stappen, maar daarnaast willen we heel graag dat je deel wordt van wat er hier gebeurt zodat je je volledig thuis zult gaan voelen binnen deze heerlijk diverse familie van levende stenen.

Welkomstavond

Deze avond is een ontmoetingsmoment voor mensen die willen weten hoe onze gemeente in elkaar zit en biedt de gelegenheid om kennis te maken met mensen die leidinggeven en actief zijn in EC Europoort. Deze avond geeft je de kans om erachter te komen wie wij zijn, wat wij geloven, welke visie we hebben voor jou en onze gemeente, maar ook voor de stad, voor ons land, voor Europa en de wereld om ons heen. De welkomstavond is van belang voor jou om de gemeente beter te leren kennen.

Geef je op voor de welkomstbijeenkomsten

Je naam

E-mailadres*

Telefoonnummer