Next Generation

Welkom bij het jongerenwerk van Europoort.
Onze visie binnen het jongerenwerk is:
Discipelen van Jezus maken! Zodat Jezus en Zijn Koninkrijk zichtbaar wordt.
Ons hele Jongerenwerk (0 tot 25 jaar) is:

  • Vernieuwend!
  • Vol van Gods invloed!
  • Vol van de Geest!

Vernieuwend omdat God in Zijn woord zegt dat Zijn daden nieuw zijn elke morgen. Groot is Zijn trouw.(Klaag. 3:23)

Vol van Gods invloed omdat in Zijn woord staat dat we het grote gebod de kinderen mogen inprenten, er steeds over spreken, thuis en onderweg, als u naar bed gaat en als u opstaat. (Deut. 6:7)

Vol van de Geest omdat in Zijn woord staat dat Gods Geest het is die levend maakt. (Joh.6:63)
Ons verlangen voor jonge mensen is dat zij:
 Kiezen voor Jezus, 
Leven als Jezus, 
Delen over Jezus met elkaar, 
Groeien in Jezus, 
Dienen als Jezus.

Kinderen en jongeren hebben de volwassen Jezus in hen.
We hoeven ze geen ervaring met de boze te geven die hebben ze al als ze op school zijn, Internet op gaan, televisie kijken of op straat lopen.  Een ervaring en ontmoeting met God willen we de jongeren binnen het jongerenwerk van Evangelisch Centrum Europoort geven. Dat zij met God optrekken, met Hem wandelen en discipelen van Hem worden.

Ons jongerenwerk is verdeeld in 3 groepen namelijk:

Next Generation word gedragen door een team van gepassioneerde kinder-, tiener- en jeugdwerkers.

Heb je nog vragen over het kinder- tiener of jeugdwerk? Neem dan contact op via secretariaat@eceuropoort.nl

button

SUMMERTIME KIDS

IN DE ZOMERVAKANTIE HEBBEN WIJ EEN AANGEPAST PROGRAMMA VOOR ALLE KIDS.

MAAK EEN TOFFE KNUTSEL OF KIJK EEN LEUKE FILM IN DE KLEINE ZAAL! HET BELOOFT EEN MOOI ZOMER TE WORDEN!

TOT SNEL BIJ ROYAL KIDS! WE KIJKEN UIT NAAR JE KOMST!

Kinderwerk (RoyalKids) 0 tot 12 jaar

INSCHRIJVEN

Als je met kinderen naar onze samenkomsten komt, houd er dan rekening mee dat je iets meer tijd nodig hebt voordat je zelf in de zaal kan gaan zitten. Je loopt namelijk niet alleen langs de Kids-ruimtes, je hebt ook even tijd nodig om je kinderen in te schrijven voor de juiste groep.


ROYALKIDS

Tijdens de samenkomst hebben de kids hun eigen feestje op maat!

Kinderen van 0 tot 4 jaar oud beginnen in hun eigen kidsruimte. Ook groep 1 tot en met groep 3 van de basisschool zijn vanaf de start in hun eigen kidsruimte. Vanaf 9.40uur is onze RoyalKidsCrew aanwezig.

Is er iets? Dan krijg je als ouder een berichtje. Zo weet je zeker dat jouw kind een goede tijd heeft en kan jij rustig genieten van de samenkomst.

Kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 van de basisschool mogen het eerste half uur heerlijk in de zaal zitten om samen met hun ouders God te aanbidden. Via de beamer worden de kids na ongeveer een half uur opgeroepen om naar hun eigen programma te gaan. Daar hebben ze hun eigen RoyalKids ochtend die helemaal aansluit bij hun belevingswereld.

Gaat je kind naar de middelbare school? Dan zit hij/zij in de grote zaal en is van harte uitgenodigd bij de tienergroep Kingdom Force in Christ (KFC) op zaterdagavond 1x in de 2 weken.


OPHALEN

Na de samenkomst haal je je kind meteen op. Wanneer iemand anders dan jijzelf jouw kind ophaalt, geef dit dan alvast door aan de RoyalKidsCrew. Wil je nog even napraten? Haal dan eerst je kind op en loop daarna terug. Dan heb je ook nog even tijd voor koffie.


ROYALKIDSPRAISE

De eerste zondag van de maand hebben we RoyalKidsPraise!

Een geweldige praise ochtend met de RoyalKidsband en DJ in de kleine zaal. Op deze ochtend luisteren we naar een toffe kids-preek, doen we een spel, vieren we avondmaal en praisen we ons hees.

Tienerwerk (Kingdom Force in Christ) 12 tot 18 jaar

KINGDOM FORCE IN CHRIST (KFC)

Vanaf de brugklas ben je welkom bij onze tienergroep KFC

Een geweldige leuke groep met tieners tot 18 jaar oud.


KFC

De tieneravonden zijn 1x in de 2 weken op zaterdagavond van 19:30 (inloop) 20:00uur uur tot 22:00uur. Ben jij een tiener die op zoek is naar God en leuke leeftijdsgenoten dan zit je bij Kingdom Force goed! Je bent altijd welkom om kennis met ons te maken en onze groep te versterken! 3 a 4 keer per jaar hebben we een praiseavond speciaal voor jongeren, samen met onze jeugdgroep KingdomBuilders.


ACTIVITEITEN

Chillen en veel lol hebben met elkaar is op de tieneravonden standaard aanwezig. KFC is een actieve groep die naast de zaterdagavond nog meer activiteiten heeft zoals: Tienerweekend, meiden/jongensavond, met elkaar naar conferenties (opwekking) en events als LikeJesus, relaxactiviteiten zoals survivallen, strand, filmmarathon, enz.


PROGRAMMA

Kingdom Force heeft een programma dat gericht is op de behoefte van de tieners. Elke tiener is uniek en heeft een andere manier van leren. De ene tiener is een doener en de andere tiener houdt van bestuderen en de verdieping opzoeken. Een andere tiener is op zoek naar de basis; waarom geloven?

We vinden het belangrijk dat tieners in een liefdevolle relatie leven met elkaar en hun directe omgeving. Leren over God en Zijn woord. En uitstappen in geloof en de kracht van de Heilige Geest zien functioneren. Voor onze 16-plussers hebben we regelmatig een extra avond zodat zij erachter komen wat hun talenten zijn en ze worden gecoacht. Zij krijgen de gelegenheid om hun talenten in te zetten tijdens de tieneravonden. Zo kan het dus zijn dat een 16-plusser een preekje of activiteit organiseert.

Ben je tussen de 18 en de 20 jaar mag je kiezen of je nog meer gecoacht wil worden en inzetbaar bent bij de tieners als leider of dat je door wilt stromen naar de jeugdgroep KingdomBuilders. Het is ook mogelijk om beide te doen. Je bent dan bij de KingdomBuilders deelnemer en bij de KFC een jonge leider.

Jeugdwerk (KingdomBuilders) 18 tot 25 jaar

KINGDOMBUILDERS

Vanaf 18 jaar tot en met ongeveer 25 jaar ben je welkom in onze jeugdgroep KingdomBuilders


KINGDOMBUILDERS

De jeugdavonden zijn 1x in de 2 weken op donderdagavond van 19:30 (inloop) 20:00uur uur tot 22:00uur. Vaak spreken we ook voor de avond af rond 18.30uur  om met elkaar te eten voordat de avond start. We komen samen om te ontspannen, te aanbidden, God te zoeken en plezier te beleven. Zo willen wij als jongeren samen op zoek zijn naar wie God is en wat Hij voor ons in petto heeft!


ACTIVITEITEN

KingdomBuilders is een actieve groep die naast de zaterdagavond nog meer activiteiten heeft zoals: jeugdweekend, met elkaar naar conferenties (opwekking)en events, relaxactiviteiten zoals, strand, filmmarathon, praise-avonden, samen eten, enz. 3 a 4 keer per jaar hebben we een praise-avond voor jongeren in combinatie met de KFC tienergroep.


PROGRAMMA

De Kingdombuilders avonden sluiten aan bij de belevingswereld van jongeren. Thema’s waar jongeren mee bezig zijn komen aan bod. Thema’s als: Hoe maak ik Gods Koninkrijk zichtbaar in het dagelijks leven als ik studeer of werk. God betrekken in de keuzes als studierichting, partnerkeuze, geld, vrije tijd, enz.

Door middel van aanbidding, een overdenking en persoonlijke verdieping in de kringen leren de jongeren God beter kennen en leren ze te leven zoals Jezus ons dit voor deed.

Blog

Top 40 lied? "Ik ben een kind van de duivel".

Mijn grootste hartsverlangen is dat kinderen, tieners en jongvolwassenen…