Samenkomsten

Elke zondagmorgen om 10:00 uur is er een samenkomst. Je bent van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn. Voor baby’s en kinderen tot twaalf jaar is er een speciaal kinderprogramma. Het kan spannend zijn om voor het eerst een (nieuwe) kerk te bezoeken, daarom is het goed om te weten wat je kunt verwachten. De dienst bestaat in ieder geval uit twee vaste onderdelen: een preek en muziek. Het muziekteam leidt in de dienst de aanbidding en de voorganger, of een gastspreker deelt een inspirerende en toepasbare boodschap uit Gods woord, de Bijbel. Wil je een keer langskomen? Je bent meer dan welkom! De koffie staat vanaf 09:30 uur voor je klaar.

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Aanvang samenkomst: elke zondag om 10:00 uur

Adres: Nieuwe Binnenweg 324 – 326, 3021 GV- Rotterdam

Kinderen: Er is oppas voor baby’s en peuters en er zijn speciale kinderprogramma’s voor kids tot 12 jaar.

Vertaling: Er is vertaling naar het Engels en Russisch. Meld je hiervoor even bij de info balie voor een persoonlijke headset.

Bekijk de volledige agenda


Iedere zondagmiddag om 12:30 uur is er een Engelstalige samenkomst. Dit onder de naam ‘Europoort International Church’. Klik hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Wij zijn een kerk dichtbij het centrum van Rotterdam. Je kunt ons goed bereiken met Openbaar Vervoer of met de auto. Let op: het is en blijft Rotterdam, dus het zal vrijwel altijd druk zijn. Reserveer genoeg tijd voor het vinden van een parkeerplekje als je de omgeving nog niet kent!

Openbaar Vervoer

Metro: uitstappen bij halte Coolhaven (bekijk hier de looproute)
Tram: uitstappen bij halte Heemraadssingel (vanaf CS neem je tram 4 richting Marconiplein)

P&R

P&R Kralingse Zoom

Gratis parkeren bij P&R Kralingse Zoom. Vervolgens 12 minuten met metro lijn A/B richting Schiedam Centrum, uitstappen bij Coolhaven. Vervolgens 5 minuten lopen naar de Nieuwe Binnenweg. Kosten metro kaartje: 1,58 per enkele rit.

Let op: Je hebt hier een OV chipkaart voor nodig!

>> Bekijk hier de looproute vanaf halte Coolhaven

Parkeren

Op zondag kun je in ieder geval ’s ochtends gratis parkeren in de wijk. Doordeweeks zijn er meerdere opties:

– Parkeren op de Nieuwe Binnenweg
– Parkeren in de straten rondom de kerk
– Parkeren in de parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388c
– P&R Kralingse Zoom

In heel Rotterdam kun je bij de parkeerautomaat alleen betalen d.m.v. kentekenparkeren.

Betaald parkeren Nieuwe Binnenweg en omgeving

Op ma – za van 9.00 uur tot 18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur) betaald parkeren, 50 cent per 22 minuten. Het eerste half uur is 10 cent, omdat het een stop en shop regio is.

Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388C

Openingstijden:
Ma – Vr 7.00 – 21.30 uur
Za 7.00 – 20.45 uur
Zondag gesloten

Tijdens de openingstijden zijn toezichthouders aanwezig naast cameratoezicht. Uitrijden is 24 per dag mogelijk, indien in het bezit van inrijkaart.

Tarief: eerste half uur gratis. Starttarief: 1,- voor 53 minuten. Vervolg tarief: 0,50 per 26 minuten. Dagtarief: 11,-. Betalen met cash of PIN.

>> Bekijk hier de looproute